Welcome Guest ( Přihlásit | Registrovat )
![]() ![]() |
Oct 1 2009, 07:49 PM
|
|
|
Newbie ![]() Skupina: Members Příspěvků: 11 Registrován: 12-September 08 Gorgos/Millinka
Cleric
|
Dnes jsem udelala vsecky zluty questy v jedne lokaci a najednou mi zmizeli secky normalni questy v te lokaci, krome jednoho. Mam pocit ze ty co zmizeli byli opakovaci a nektery sem mela rozdelany. Navic mi uz nejdou vzit. Jak to teda jako funguje a proc mi ten jeden zbyl? A kdybych zapomela v nejakelokaci na nejakej obyc quest, pujde zpetne vzit po dokonceni lokace nebo uz ne?
EDIT: a v nadpisu ma byt kompletni, ale jako editaci postu se to neda zmenit.... This post has been edited by Milla: Oct 1 2009, 08:43 PM |
|
|
|
Oct 2 2009, 08:43 AM
|
|
|
Newbie ![]() Skupina: Members Příspěvků: 11 Registrován: 12-September 08 Gorgos/Millinka
Cleric
|
Aha tak to byl asi nejakej bug... ted sem sla po lokaci kde sem mela jeden z questu co mi zmizel a jak sem do nej zabila moba tak mi secky questy zas naskocili... To je dobre
This post has been edited by Milla: Oct 2 2009, 08:44 AM |
|
|
|
Oct 8 2009, 10:12 AM
|
|
![]() Member ![]() ![]() Skupina: Members Příspěvků: 52 Registrován: 5-September 09 |
No už jsem chtěl napsat něco strašně moudrého proč tomu tak bylo. No ještě že jsi napsala za včasu ten druhej post
|
|
|
|
![]() ![]() |
|
Lo-Fi Version | Nyní je: 7th September 2010 - 11:00 PM |