Welcome Guest ( Přihlásit | Registrovat )
![]() ![]() |
Oct 28 2009, 11:40 PM
|
|
|
Newbie ![]() Skupina: Members Příspěvků: 1 Registrován: 28-October 09 |
Zdravím začínam hrať Aion a chcel by som sa spýtať ako to je celkovo s pvp.
1. Je okrem world pvp nejaké špeciálna zona/y pre pvp ? Vyskytuje sa vo hre aréna alebo niečo podobné ? 2. Očakávam, že za zabíjanie protivníkov sa kupuje equip. Líši sa nejak pvp equip od pve ? 3. Na ktorom serveri sa približne vyskytuje najväčší počet pvp hráčov ? Pokiaľ možno CZ/SVK. Vopred, Ďakujem človekovi, ktorý si najde čas pre odpoveď. |
|
|
|
Feb 8 2010, 11:26 PM
|
|
![]() Newbie ![]() Skupina: Members Příspěvků: 1 Registrován: 8-February 10 Z: Slovakia, bratislava
Assassin
|
Zdravím začínam hrať Aion a chcel by som sa spýtať ako to je celkovo s pvp. 1. Je okrem world pvp nejaké špeciálna zona/y pre pvp ? Vyskytuje sa vo hre aréna alebo niečo podobné ? 2. Očakávam, že za zabíjanie protivníkov sa kupuje equip. Líši sa nejak pvp equip od pve ? 3. Na ktorom serveri sa približne vyskytuje najväčší počet pvp hráčov ? Pokiaľ možno CZ/SVK. Vopred, Ďakujem človekovi, ktorý si najde čas pre odpoveď. V hlavnom meste oboch ras je PvP arena. Za fragy sa ti zvacsuje rank, z ktoreho mas potom urcite vyhody v statoch. Hmm... Aspon dake freecka.) Teraz zacinajuci Archangel (cz) alebo Sun Aion (cz) a napriklad ja beham na perfektnom freecku InfiniteAION (eng). Ale je tam celkom rozsiahla CZ/SK komunita This post has been edited by Pitwo: Feb 9 2010, 12:01 AM -------------------- ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
|
Lo-Fi Version | Nyní je: 7th September 2010 - 11:06 PM |